INDONESIA OUTDOOR FESTIVAL 2016 / INDOFEST 2016

162431_indofest
Tibe-tibe member ajak pergi outdoor fest kat Indonesia. (selambe mula ayat dengan tibe-tibe) Amboi. Pergi fest sampai ke Indonesia kau!  Usyar tarikh pulak nak dekat dah. Gua macam, agak-agak la nak ajak keluar Malaysia. Mak gua kompom bising woi. Pastu duit lagi. haha! Gua tak teruja sangat kat fest ni. Gua pikir nak travel je. Papehal, baik gua cuba nasib dulu pakse member girl ni follow. Kalau tak nanti gua sorang je girl! Nonek nama dia. Nasib baik dia nak. Horay! Barulah boleh ON! Kebetulan masa tu gua stress kerja je manjang memang kaki ni memintak mintak ah panjat gunung! Kelaut ke, ke sungai ke,..kessaahhh!

Continue reading

Advertisements

Just another newbie blogger :)

Processed with VSCOcam with b5 preset

Hey gais. Lama gila gua tak berblog. Kali terakhir gua post entri mungkin 3 tahun lepas. Dan entri-entri masa tu pun pasal percintaan gua yang macam bangang baru nak up. Kah!

Lepas tu gua godeh-godeh dia punya html sampai blog tu jadi gila. Terus gua blah dari ‘blogspot’ tu dan berkubur lah dia. Nak dijadikan ceritera, semalam bosan tahap cipan, gua¬†belek gambar-gambar gua pergi panjat semua. Gambar lawa-lawa siap edit pakai vsco tapi simpan dalam pc je buat ape dol. So masa tu lah gua terfikir nak aktif balik berblog. Tujuannye untuk share je sikit life gua yang biasa-biasa nii halaaahhh. Mane tahu boleh share info, tukar pendapat, tukar pikiran ke.., atau cari jodoh pon boleh lah (kenyit mata). Tapi gua malas pakai blogspot dah. pening! wordpress ni pon gua tak suke sebab perkataan ‘wordpress’ tu macam batak je nak ada sekali dalam id. Pikirkan free je. kah3! ok lah. adios.