Just another newbie blogger :)

Processed with VSCOcam with b5 preset

Hey gais. Lama gila gua tak berblog. Kali terakhir gua post entri mungkin 3 tahun lepas. Dan entri-entri masa tu pun pasal percintaan gua yang macam bangang baru nak up. Kah!

Lepas tu gua godeh-godeh dia punya html sampai blog tu jadi gila. Terus gua blah dari ‘blogspot’ tu dan berkubur lah dia. Nak dijadikan ceritera, semalam bosan tahap cipan, gua¬†belek gambar-gambar gua pergi panjat semua. Gambar lawa-lawa siap edit pakai vsco tapi simpan dalam pc je buat ape dol. So masa tu lah gua terfikir nak aktif balik berblog. Tujuannye untuk share je sikit life gua yang biasa-biasa nii halaaahhh. Mane tahu boleh share info, tukar pendapat, tukar pikiran ke.., atau cari jodoh pon boleh lah (kenyit mata). Tapi gua malas pakai blogspot dah. pening! wordpress ni pon gua tak suke sebab perkataan ‘wordpress’ tu macam batak je nak ada sekali dalam id. Pikirkan free je. kah3! ok lah. adios.